Wat doen bij betonschade aan garage of schuur? Wij geven je 4 tips

Betonschade, een kwaaltje waar veel mensen de ernst niet goed van inzien. Het betreft vaak schade aan de woning. Veel woningeigenaren weten niet hoe ze betonschade moeten constateren en zien ook niet in wat de gevolgen ervan kunnen zijn. Gelukkig bestaat er zoiets als een Specialist in betonreparatie die altijd vrijblijvend advies kunnen geven.

Specialist laten komen

Het meest voor de hand liggende bij betonschade is het inschakelen van een Specialist in betonreparatie. Dit is zeker een goed idee. Betonschade kan veel vervelende gevolgen hebben. Wanneer er op tijd een specialist wordt ingeschakeld is het mogelijk om hele ernstige gevolgen te voorkomen. Denk hierbij aan lekkage of bijvoorbeeld het beschadigen van muren, en daarbij de constructie van het huis.

Gebruik maken van spuitbeton

Spuitbeton tegen betonschade is ook een hele goede manier van het voorkomen van betonschade. Spuitbeton is namelijk een stuk steviger en eenvoudiger te onthouden dan gewoon beton. Spuitbeton tegen betonschade is een serieus goede optie om te voorkomen dat er schade ontstaat aan het beton. Naast dat het goed is voor het voorkomen van betonschade is het in 9 van de 10 gevallen een stuk goedkoper dan gewoon beton.

Onderhoudsbeurt

Naast Spuitbeton tegen betonschade zijn er nog meer opties voor het voorkomen van vervelende gevolgen van betonschade. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitgebreide onderhoudsbeurt van het huis. Hierbij kan een specialist gericht kijken naar de voorkoming van betonschade. Daarnaast zijn deze specialisten ook in de mogelijkheid om verder te kijken dan alleen het beton. Je huis kan eens in de zoveel tijd wel wat aandacht gebruiken.

Jaarlijkse controles

Tot slot is het goed om een per jaar een Specialist in betonreparatie langs te laten komen. Jaarlijkse controle kan helpen bij het voorkomen van betonschade. Als er schade is ben je er ook snel bij. Dat vergroot de kans op het succesvol repareren van het beton. Daarnaast geven de jaarlijkse reparaties of controles je de kans om naar allerlei risicovolle plekken in het huis te laten kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *