Warm weer? Gebruik deze tips om je hoofd koel te houden

Tijdens de zomer kan het erg heet worden, wat erg oncomfortabel of zelfs gevaarlijk kan zijn. Gelukkig zijn er veel opties om jezelf te beschermen tegen de hitte. Bekijk bijvoorbeeld de zonwering op maat die wij aanbieden om je huis en tuin koel te houden. Hier zijn 3 tips om je hoofd koel te houden tijdens warm weer.

Een zonnescherm

Zit je graag buiten maar zoek je toch verkoeling in de tuin? Een zonnescherm is de beste optie. Zo kun je heerlijk genieten van de buitenwereld maar toch lekker koel blijven. Ze zorgen niet alleen voor verkoeling in de tuin maar creƫren ook schaduw in je huis. Wij maken zonneschermen op maat die perfect passen bij jouw gevel en jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld de kleur van zowel het doek als de cassette uitkiezen en kies je zelf een afstandsbediening en sensor uit, want onze zonneschermen zijn volledig elektrisch. Zo blijf je koel met een stijlvol en makkelijk te gebruiken zonnescherm.

Rolluiken

De beste optie om koel te blijven wanneer je thuis bent is door ervoor te zorgen dat je huis koel is. Hier zijn meerdere opties voor, maar misschien wel de meest effectieve zijn rolluiken. Rolluiken zijn niet alleen effectief tegen inbraak maar zijn ook warmtewerend. Doordat warme lucht er moeilijk langs komt houdt het tot wel 90% van de warmte tegen en dat is niet niks. Het is een 3 in 1 oplossing: Het weert warmte, inbrekers en geluid, dus ook als je buren herrie maken kunnen rolluiken dus erg van pas komen.

Markiezen

Wil jij je huis koel houden en hou je van een klassieke uitstraling? Markiezen zijn je beste vriend. Deze stijlvolle, klassieke passen goed bij oudere huizen, maar ze passen ook beter bij moderne huizen dan je waarschijnlijk denkt. Deze zonweringen zorgen ervoor dat er altijd schaduw in uw huis valt en helpen ook tegen de wind. Door de dichte zijkanten zorgen ze voor meer schaduw dan sommige andere zonweringen. Ook zijn markiezen een relatief goedkope optie voor verkoeling.

Dit waren drie tips om je te helpen aan verkoeling in en rondom je huis. Zo kun je optimaal genieten van de heerlijke zomertijd en hoef je niet te lijden in de hitte die soms aardig op kan lopen. Zonwering op maat is een investering waar je vele jaren van kunt blijven genieten, waardoor wij zeker aanraden deze stap te maken. We helpen je hier graag mee verder en installeren deze ook voor je zodat je je nergens zorgen om hoeft te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *