Direct geld lenen voor de tuin of voor je huis

Direct lenen voor uw huis, bijvoorbeeld voor het laten plaatsen van een gloednieuwe keuken? Dat kan via direct-geld.com. U kunt snel geld lenen door het afsluiten van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

40000 euro lenen om uw huis of tuin te verfraaien bijvoorbeeld, is vaak zo geregeld. Als direct geld lenen de bedoeling is, is het een goede zaak de verschillende rentepercentages en andere ‘kleine lettertjes’ van de geldverstrekkers wel eerst te vergelijken om zo de best denkbare (lees: goedkoopste) lening aan te gaan. Behalve een doorlopend krediet en een persoonlijke lening biedt direct-geld.com ook creditcards en een minikrediet.

Persoonlijke lening is zekerheid 
Hecht u vooral aan duidelijkheid en wilt u precies weten wat de lening u elke maand gaat kosten, dan is het afsluiten van een persoonlijke lening de best denkbare optie. Zaken als de rente en de looptijd van de lening staan dan vast. Wel is de rente vaak iets hoger dan bij een doorlopend krediet het geval is. Als u echter een doorlopend krediet afsluit, dan kunnen de rentepercentages per maand schommelen. Aan de andere kant is het bij een doorlopend krediet wel weer mogelijk geld bij te lenen, bij een persoonlijke lening kan dit weer niet. Uitgangspunt is bij beide leenvormen dat u uw eigen financiële situatie goed in kaart hebt en kiest voor de leenvorm die écht bij u past en die u ook daadwerkelijk af kunt lossen.

Verstrekker met de beste voorwaarden 
Besef als u geld wilt lenen dat u wel in staat moet zijn de maandelijkse aflossing te voldoen. Leen dus conform de lengte van uw financiële polsstok en ga daar niet overheen. Wie de beste leenvorm wil, die vergelijkt de leningen die de diverse verstrekkers aanbieden op zaken als rentepercentage en ook looptijd. U kiest uiteraard voor de verstrekker met de beste voorwaarden.

Snel over uw geld beschikken 
U vraagt nadat u de verstrekkers met elkaar heeft vergeleken, een offerte aan. Nadat u ook de voorwaarden goed gelezen hebt en u akkoord bent, tekent u het contract en kunt u doorgaans snel over uw geld beschikken. Kunt u meteen aan de slag met bijvoorbeeld uw nieuwe keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *