Dagje wellness aan huis dankzij een jacuzzi

Een dagje wellness zorgt voor ontspanning en rust aan je lichaam en geest. Zeker als je een druk bestaan hebt en iedere keer van hot naar her rent, kan een dagje relaxen een positieve bijdrage leveren aan je welzijn. Het nadeel van een dagje wellness is helaas wel dat het een lieve duit kost. Voor het entreegeld alleen al ben je vaak tientallen euro’s kwijt. Boek je er ook nog een massage bij en wil je er een drankje en een hapje bij nuttigen, dan wordt het al helemaal duur. Als je dus regelmatig een dagje wellness boekt, dan kun je ook eens nadenken over hoe je dit ontspannende gevoel in huis kunt halen. Dit kan bijvoorbeeld door een jacuzzi aan te schaffen.

Waarom zou ik een jacuzzi kopen?

Jacuzzi’s kunnen niet alleen in de tuin geïnstalleerd worden, maar het kan ook op een dakterras of een balkon. In huis is ook mogelijk, maar daar heb je wel meer ruimte en een ruimer budget voor nodig.

  • Als je regelmatig een flink bedrag uitgeeft aan een dagje wellness, dan kun je deze kosten eens tegenover de investering van een jacuzzi zetten. Je zult merken dat een eigen jacuzzi aan huis uiteindelijk voordeliger zal zijn.
  • Jacuzzi’s in de tuin zijn fantastisch: je kunt dan het hele jaar door gebruik van maken van je bubbelbad. Tijdens zwoele zomeravonden dient het ter afkoeling, maar ook wanneer het hartje winter is, zal een jacuzzi voor ontspanning en opwarming zorgen. Een win-win situatie, toch?
  • Ontspannen kan voortaan gewoon lekker thuis. Als je een hectische werkdag achter de rug hebt, is er niets heerlijker dan thuis een badjas aan te doen en vervolgens je jacuzzi in te gaan.
  • Met een jacuzzi kun je heel wat gezellige uren doorbrengen met je vrienden en familie. Met een drankje erbij kun je urenlang kletsen in de jacuzzi, wat jullie band met elkaar alleen maar sterker zal maken.

Wat voor soorten jacuzzi’s zijn er?

Jacuzzi’s komen in allerlei formaten en soorten en de grootte hangt meestal af van het aantal zitplaatsen. Er zijn jacuzzi’s te koop die geschikt zijn voor twee personen, maar er bestaan ook jacuzzi’s waarin je met acht man kunt zitten. Bij het plaatsen van een jacuzzi is het belangrijk dat er een geschikte ondergrond is. Dit is vooral van belang wanneer de jacuzzi op een balkon of dakterras wordt geïnstalleerd. De constructie moet dan stevig genoeg zijn om al het gewicht van de jacuzzi zelf en het water aan te kunnen. Verder kun je ook kiezen voor een ingebouwde jacuzzi of een opbouw jacuzzi. Bij een inbouw jacuzzi wordt er een ruimte in de tuin gegraven waarin de jacuzzi terecht komt. Het voordeel van dit type jacuzzi is dat het geheel mooi afgewerkt kan worden en je makkelijk in het bad kunt klimmen. Een opbouw jacuzzi is een soort bad waarvan de bodem op de tuingrond staat. Vaak heeft een opbouw jacuzzi een houten buitenkant en via een trappetje kun je de jacuzzi in klimmen.

Ben je op zoek naar een goedkoper alternatief? Dan is de opblaasbare jacuzzi misschien wel wat voor jou. Het voordeel van een opblaas-jacuzzi is dat ‘ie makkelijk te verplaatsen en op te bergen is. Ook kun je een jacuzzi met allerlei extra functies aankleden, zoals led-verlichting, hydrojet massage, airjet of een speciale afwerking aan de buitenkant.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *