De trends op het gebied van tuinmeubelen voor 2021

De lente en zomer van 2021 komen alweer rap dichterbij. Dus is het tijd om je tuin klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Stijlvolle en comfortabele tuinmeubelen mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Maar wat zijn dit jaar de grootste trends en meest populaire soorten tuinmeubels? Lees snel verder en kies ook voor fraaie accessoires in de tuin om de lente en zomer heerlijk ontspannen door te komen!

Ligbedden om heerlijk in te zonnen en uit te rusten

Een van de trends die we in 2021 veel gaan zien qua tuinmeubilair, zijn 2 persoons ligbedden voor in de tuin. Het grote voordeel van 2 persoons ligbedden voor in de tuin is dat ze de mogelijkheid bieden om heerlijk te zonnen en uit te rusten, samen met je partner of een goede vriend(in). Qua materialen is er voor wie 2 persoons ligbedden voor in de tuin kopen wil veel keuze. Je kunt kiezen voor authentieke, landelijke en romantische uitvoeringen van teakhout of eikenhout. Maar ook aluminium en kunststof modellen, die meer passen bij een eigentijdse en moderne tuinindeling, zijn in overvloed beschikbaar.

Een houten loungeset met vuurkorf of haard

Naast een ligbed kan een tuin in 2021 niet zonder een strak ontworpen en gezellige loungeset. Een teakhouten hoek loungeset is bijvoorbeeld ideaal voor een tijdloze tuin. Zorg ervoor dat je bij aankoop van een teakhouten hoek loungeset ook een tuinhaard, terrasheater of vuurkorf aanschaft. Zo kun je op koude lenteavonden en tijdens frisse winternachten nog een paar uurtjes langer in je tuin zitten om van je welverdiende rust te genieten!

Houtlook parasols

Naast een teakhouten hoek loungeset zien we in 2021 nog een andere houttrend, namelijk de houtlook parasol. Parasols met een houtlook passen natuurlijk perfect bij houten tuinmeubilair, dus zijn sowieso een goede keuze. Daarbij profiteer je van de voordelige eigenschappen van dit type parasols. De parasols zien er namelijk uit als houten exemplaren, maar zijn gemaakt van aluminium. Je profiteert dus op meer vlakken: je geniet van de uitstraling van hout, en tegelijk van de voordelen van aluminium. Aluminium is lekker licht, goed bestand tegen zowel vorst als hitte en daarbij duurzaam. Aluminium gaat zonder bijzonder onderhoud decennialang mee en kan ook hergebruikt worden. Kortom, een houtlook parasol van aluminium is een slimme aankoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *